A Cloudehr szoftverben lehetőséged van a várandósság megállapításához és rizikófelmérés rögzítéséhez kapcsolódó tevékenységek dokumentálására, aminek a beállításához és használatához az alábbi lépések nyújtanak segítséget:

Fontos információ, hogy a modul csak EESZT összeköttetéssel rendelkező fiókban használható, illetve csak abban az esetben, ha a páciensnek meg van adva a TAJ száma!

1. Először a Cloudehr szoftveren belül a Beállítások-Integrációk menüpontnál kell hozzáadni a fiókhoz a Várandósság megállapítása és rizikófelmérés modult.

2. A hozzáadást követően már rögzítheted a várandósság megállapításához kapcsolódó tevékenységeket. Ehhez az aktuális páciens kartonjába kell belépni és azon belül a Továbbiak lehetőségnél kiválasztani a Várandósság megállapítása pontot az alábbiak szerint:


3. Ezután a keresőbe beírva tudod kiválasztani a rögzíteni kívánt kezelést. Ha szeretnénk, további kezelések hozzáadására is van lehetőség, ha a keresőbe újabb kezeléseket írunk. A  kiválasztott kezeléseket a Mentés gombra kattintva véglegesíthetjük. Aktív EESZT kapcsolat mellett pedig automatikusan az EESZT irányába is továbbításra kerülnek.

 

4. A mentést követően a Várandósság megállapításához és rizikófelméréshez kapcsolódó kartonbejegyzést láthatjuk az Aktivitás résznél, külön ikonnal jelölve. A Műveletek gombra kattintva pedig lehetőségünk van a kartonbejegyzés szerkesztésére és törlésére is.

 

Ezzel át is tekintettük, hogy a Cloudehr fiókodon belül hogyan tudod aktiválni és kezeléseket létrehozni a Várandósság megállapításához és rizikófelméréshez kapcsolódó tevékenységekhez.