A tömeges TAJ ellenőrzés funkció 

Használatához nincs más teendő, mint a "Páciensek" menüpontba navigálni, ahol az alábbi módokon kezdhető meg az ellenőrzés:

  • Ha csupán néhány páciens TAJ számának érvényességét szeretnéd látni, keresd meg nevüket, majd helyezz el minden alkalommal egy pipát a még üres jelölőnégyzetben.

  • Ha az egész páciensállomány TAJ státuszára vagy kíváncsi, egyszerűen válaszd ki a névsor felett található négyzetet, amely biztosítja az összes páciens kijelölését.   

  • Miután megtörtént a kiválasztás, kattints a “TAJ ellenőrzés” gombra, ez csupán néhány percet vesz igénybe és megjelenik az eredmény. 

Fontos! Az ellenőrzés betöltésének gyorsasága a NEAK szerverektől függ.

Az ellenőrzést követően egy listát kapsz az ellenőrzött elemekről, ahol az esetleges hibákról is értesülhetsz, sőt, innen rögtön meg is nyithatod az adott páciens kartonját a “Karton megnyitása új fülön” gomb segítségével, ahol eszközölhető minden szükséges javítás.

Tömeges NEAK kezelésfelvétel

  • Első lépésként ennél a műveletnél is ki kell jelölnöd azokat a pácienseket a jelölőnégyzet segítségével, akiknek szeretnél kezelést társítani kartonjához.
  • A pipák elhelyezése után navigálj a “+Tömeges NEAK kezelés felvétel” gombra, majd a már megszokott felületen keresztül a keresőbe gépelve válaszd ki a kívánt kezelést és kattints a “Mentés” gombra.
  • A továbbiakban meg kell erősítened szándékodat a “Tömeges kezelés felvétele” gombbal, majd pillanatok alatt a páciensek kartonjában is tudhatod a felvett kezelést, ahol bármikor szerkesztheted, vagy törölheted azt.

 

Szűrő(k) beállítása

Nagy segítség lehet mind tömeges TAJ ellenőrzésnél mind pedig tömeges NEAK kezelésfelvételnél, ha le tudod szűrni a pácienseket. A már meglévő szűrők mellett (Utolsó aktivitás, Létrehozás dátuma, Létrehozta, Orvos) lehetőséged van új szűrési opciókat létrehozni, a már meglévő páciensmezőkből. 

Új páciensmezőket a Beállítások - Árlista&Mezők menüpont alatt a Páciens személyes és egészségügyi mezők sor melletti szerkesztés gombbal tudnak hozzáadni. Segítséget ebben a Tudástár cikkünkben talál: Új páciens felvétele

Szűrő(k) létrehozásának lépései:

  1. Kattints a + Új szűrő gombra a már meglévőek alatt.
  2. Válaszd ki azt a mezőt, amelyiket szűrőként hozzá szeretnéd adni, majd kattints a Mentés gombra.
  3. Ismételd meg az 1. és 2. lépést, amíg hozzá nem adtad az összes kívánt szűrőt.

Ezeket a szűrőket el is mentheted a szűrő mezők alatt található Szűrő mentése lehetőséggel.

Ez a funkció kifejezetten hasznos lehet iskolafogászatoknak, mivel így például iskola és osztály mezők felvételével le tudod szűrni az adott osztályokat, és így akár egy kattintással kijelölheted az összes gyermeket. Szűrés után kattints a "Név" mellett található négyzetre, ezzel kijelölheted az összes leszűrt pácienst és elvégezheted a TAJ ellenőrzést és a tömeges NEAK kezelésfelvételt is.

 

További hasznos információért látogass el YouTube csatornánkra, olvass számos funkciónkkal kapcsolatos cikket, illetve látogass el a Tudástár oldalunkra.

Kérdés esetén pedig fordulj hozzánk a support@cloudent.hu e-mail címen keresztül.