1. Add meg a szükséges azonosítókat
Mielőtt elkezdhetnéd a régi adatok feltöltését, kérlek ellenőrizd le, hogy minden azonosítót aktív orvos felhasználót és aktív szervezeti egységet létrehoztad a Cloudentbe is. Ezeknek az adatoknak egyezniük kell a Tetfogban lévő adatokkal, különben nem lesz sikeres az adatmásolás.

Aktív orvos felhasználók létre lettek hozva a Cloudent fiókban is.
Beállítások > Felhasználók menüpont alatt legyen minden orvos felvéve.

Mindegyik orvos felhasználónak be lett állítva a pecsétszáma a Beállítások > EESZT menüpont alatt: 

Az EESZT beállításoknál létre lettek hozva az 9-jegyű szervezeti egység kódok:

NEAK beállításoknál az OEP-es 9 jegyű szervezeti egység számok be lettek állítva:
Beállítások > Neak Integráció  

A Beállítások > NEAK integráció menüpont oldalán görgess a lap aljára, ahol az Adatmásolás Tetfog programból bekezdés alatt kattints az "Adatmásolás megkezdése" gombra.

A felugró ablakban pipáld ki a négy pontot, amennyiben teljesítetted azokat, majd kattints a "Fogadat fájl keresése és csatolás" gombra.

2. Csatold ide a Tetfogból a régi adatokat
Ezt a mappát általában a C:\Tetfog\Data -ban találod. A file neve: fogadat.dat. Figyelj oda, amennyiben több ilyen van, akkor azt töltsd fel, aminek az utóljára szerkesztett dátuma a legfrissebb!

Ez után kattints a "Feltöltés indítása" gombra:

Ahogy azt a felugró ablakban láthatod, a feltöltés több órán keresztül is eltarthat attól függően mekkora a Tetfog adatbázis és milyen az interneted sebessége. Ezalatt az idő alatt már kikapcsolhatod számítógéped a feltöltés úgy is menni fog tovább. 

És kész is!