A Cloudent praxisközösség statisztika menüpontjának segítségével pontosan átláthatod, hogy egy hónapban, vagy általad választott időszakban hány pontot teljesítettél a praxisközösséghez kapcsolódóan, vagy mely pácienseidnek milyen tevékenységet rögzítettél, vagy egy tevékenységből pontosan hány darabot végeztél el.

A praxisközösség statisztikát a Cloudenten belül a felső menüsávból a Statisztika - Praxisközösség fül alatt éred el:

Ahhoz, hogy kilistázhasd a praxisközösséghez tartozó kezeléseket, először a bal oldalon ki kell választani az adott időszakot, a szervezeti egységet és az orvost és csak ezután válik láthatóvá a statisztika:

Ezek kiválasztása után az alábbi statisztika összesítést láthatod:

1. Felül középen található az adott időszakra vonatkozóan az eddigi összesen teljesített pontszám.

2. Az alatta levő táblázatban láthatod, hogy mely pácienseidnek, mikor, milyen praxisközösség tevékenységet rögzítettél a kiválasztott időszakban. Ezt az összesítést könnyedén le is tudod tölteni, ha a jobb felső sarkban levő Kezeléslista letöltése gombra kattintasz. A letöltött fájl xls formátumú lesz és táblázatosan fognak megjelenni a benne szereplő információk.

3. A legalsó táblázatban pedig az adott időszakra vonatkozó összesítést láthatod, hogy az egyes tevékenységekből összesen hány darabot végeztél. Ezt szintén letöltheted táblázatos formában a jobb felső sarokban található Összesítés letöltése gombra kattintva.

 Ezzel röviden át is tekintettük a praxisközösség statisztika kimutatást a Cloudent szoftveren belül.