A felső menüsorban található Statisztikák menüpontban a lenyíló listában kattintsunk a NEAK  statisztikák lehetőségre.


Ha elvégeztük a helyes fiókbeállításokat (NEAK/OEP-es integráció beállítása), akkor a következő felületet fogjuk látni.

Baloldalon a szűrők segítségével kiválaszthatjuk, hogy milyen időintervallumot és melyik szervezeti egységünk kezeléseit szeretnénk látni.Ezután középen kilistázva találhatóak az adott szervezeti egységhez, a megadott intervallumban felvett kezelések.

A jobb felső sarokban található Műveletek gombra kattintva lehetséges ambuláns naplót nyomtatni, valamint éves jelentést készíteni.

FONTOS: ha több NEAK 9 jegyű szervezeti egységgel rendelkezel, akkor az ambuláns naplót külön szervezetenként tudod kinyomtatni.

A dátum és szervezet megjelölése után pedig jobb felül a Műveletek - Ambuláns napló nyomtatás gombra kell kattintani.

Ezt követően pedig az alábbihoz hasonló felület fog megjelenni:

Az éves jelentés készítése esetében a NEAK statisztikáknál a Műveletek - Éves jelentés készítés gombra szükséges kattintani. Ezt követően az alábbi felugró ablak jelenik meg:

Itt tudod kiválasztani az évet, a megfelelő szervezeti egységet, valamint a jelentésben szereplő adatokhoz tartozó orvost. Majd az Éves jelentés nyomtatása gombra kattintva megjelenik a nyomtatható pdf dokumentum.

A jobb felső sarokban látható még egy "Havi NEAK jelentés készítése" gomb. Ide kattintva elindulhat a havi jelentés készítésének folyamata. A felugró ablakban lépésről lépésre végigkalauzol minket a rendszer ezen.