Ahhoz, hogy beállítsd a kedvenc kezeléseket először be kell lépni egy tetszőleges pácienskartonba, azon belül kiválasztani az Új kezelés/Új NEAK kezelés/Új státusz fület. Itt kattints a 'Kedvencek szerkesztése' gombra. A felugró ablakban a 'Kezelés vagy sablon hozzáadása' gombot megnyomva tudjuk kiválasztani a kívánt kezeléseket.

Miután rákattintottál a gombra, egy keresőmezőbe elkezdheted beírni a keresett kezelés/státusz nevét vagy kódját. A sor elején lévő pipára, majd a Hozzáadás-ra kattintva tudod felvenni a kedvenceid közé, amit csak szeretnél.

Ezek után lehetőséged van az adott kezeléseket akár egy rövidebb névvel is ellátni.

Illetve, ha szeretnéd, itt tudod a kedvenceid sorrendjét megváltoztatni. Ehhez egyszerűen rá kell klikkelni az egyik kezelés előtti a pöttyökre, és feljebb vagy lejjebb húzni az egérrel. Ha elkészültél a módosításokkal, akkor nincs más teendő, mint a 'Mentés' gombra kattintani.

NEAK kezelések esetében térítési kategóriánként is külön ki lehet választani a kedvenceket.

A kezelés rögzítő felületen ha kiválasztasz egy adott térítési kategóriát, pl. a 01-eset, és itt felveszel kedvenceket, majd elmented, ezek a kedvencek csak ennél a kategóriánál lesznek beállítva. Ha átváltasz 7G kategóriára, itt nem fogod látni azokat a kezeléseket, amiket a 01-esben vettél fel, de felvehetsz ide olyat, amire abban a kategóriában pl. nincsen szükséged.

Ezzel el is készültél a kedvenc kezelések/státuszok beállításával.