Ahhoz, hogy elkezdhesd használni a Cloudentet a saját rendelőddel, van pár apró beállítás, amit mindenképpen érdemes elvégezned.

1. Állítsd be az általános információkat

Az általános beállításokat a Beállítások - Általános menüpont alatt találod a szoftverben.

2. Állítsd be a kezelési és árlistád

Itt tudod személyre szabni a páciens kartonban felvehető kezeléseket. Mi feltöltöttük előre a fiókod egy "demó" árlistával. Itt vannak csoportok és a csoportokon belül kezelések.

Ezen az oldalon mindent teljesen személyre tudsz szabni. Átnevezheted, törölheted a csoportokat, vagy akár felvehetsz egy teljesen új csoportot is. A kezeléseket is ugyanúgy lehet szerkeszteni. Minden kezeléshez tudsz egy fix árat beállítani.

Jelölés: A szolgáltatás jelölésének fajtáját vagyis elszámolási egységét jelenti. Az árakat a jelölés alapján számolja el a rendszer, valamint a kezelést is erre az adott egységre lehet majd elvégezni.

Ár: Értelemszerűen itt kell beállítani a kezelés alapértelmezett árát. Ha valamilyen oknál fogva egy bizonyos esetben másik áron szeretnéd elszámolni a kezelést, a kartonban való rögzítéskor bármikor megváltoztatható. Fontos tudnivaló, hogy az alapértelmezett valuta minden esetben a Ft, másik valutát használni a Több nyelvű modullal lehetséges!

Törlés: Erre kattintva kitörlöd az adott kezelést a rendszerből. Ez vissza nem állítható, de a kezelést bármikor újra fel tudod venni manuálisan.

Szerkesztés: A szerkesztésre kattintva felugrik egy részletes szerkesztő, ahol többek között megadhatod, hogy van-e gyógyulási ideje a kezelésnek, beállíthatsz alapértelmezett BNO kódot és a kezeléshez tartozó grafikát is itt tudod szerkeszteni.

TIPP: Próbáld meg felvinni ide az összes általad használt kezelést, és töröld ki a nem alkalmazottakat. Így egy kényelmes és átlátható árlista lesz elérhető mindig a páciens kartonban. 

3. Számláid kinézetét is testre tudod szabni

Ezt a Beállítások --> Számlázás menüpontban tudod megtenni. Itt adhatod meg a rendelő számlázási adatait, bankszámlaszámot, adószámot, kiválaszthatod az alapértelmezett fizetési módot - ahogy a páciensek fizetned neked - illetve a számlán megjelenő adatokat is itt tudod kezelni.

Ezekkel a beállításokkal az alapvető beállításokat elvégezted ahhoz, hogy használni tudd a fiókodat.
Neki is láthatsz a páciensek felvételének és kezelésének. Ebben további cikkeink lesznek segítségedre: