A beosztásokat a Cloudent/Cloudehr szoftveren belül a Beállítások - Felhasználók menüpontban az adott felhasználó nevére kattintva lehet testre szabni. Ahhoz, hogy ezt elvégezd a Beosztás - Munkaidő hozzáadás résznél húzd jobbra a csúszkát, hogy megjelenjen a beosztáshoz tartozó naptár:

A munkaidőt a beosztáshoz kapcsolódó naptárnál hasonlóan tudod beállítani, mint ahogy a naptárban új időpontot rögzítünk.
Tehát kiválasztjuk a munkaidő kezdetét és a bal egérgomb lenyomva tartásával lehúzzuk az adott napon a munkaidő végéig.
A másik megoldás pedig az, ha csak egyszer rákattintunk a munkaidő elejére az adott napon és az Új beosztás felugró ablakban begépeljük az Időpont résznél a munkaidő végét, majd a Mentés gombbal rögzítjük a változtatást, az alábbi kép alapján:

Illetve az Új beosztás felugró ablakban lehetőséged van beállítani, hogy a kiválasztott orvos munkaideje melyik kezelőre vonatkozik.

A Beosztás - Munkaidő hozzáadás funkcióval egyszerűen megoldható a FoglaljOrvost és a szoftver naptárjának összeköttetése. Továbbá lehetőséged van változó beosztást is rögzíteni. Azaz, külön ki tudod választani, hogy az adott munkaidő csak az adott napra legyen érvényes, vagy hetente, kéthetente, három hetente, esetleg havonta ismétlődjön:

A beállított beosztások a Cloudent/Cloudehr naptáradban is megjelennek az adott orvoshoz kiválasztott színnel a beállított kezelőben, ezzel biztosítva, hogy könnyen átlátható legyen az egyes orvosok munkaideje.