Ha beavatkozást szeretnénk felvenni egy páciensnek, akkor elsőként regisztrálnunk kell az összes általunk használt beavatkozást a szoftverben. Ezt a 'Beállítások -->Árlista & Mezők --> Beavatkozás mezők és árlista' menüpontban tudjuk megtenni.

A megjelenő oldalon először egy beavatkozási csoportot kell felvennünk.

Ezt követően a beavatkozási csoporton belül új beavatkozásokat is fel tudunk venni. Ehhez az 'Új beavatkozás hozzáadására' kell elsőként kattintani. Ezután tudjuk elnevezni a beavatkozást, és elvégezni a beavatkozás árazását is.

A beavatkozásokat teljesen személyre tudjuk szabni, több beavatkozási csoport létrehozására van lehetőségünk, és ezeken belül több beavatkozást is hozzá tudunk adni.

Most térjünk kicsit át a páciens kartonra. Ha jön hozzánk egy páciens és fel szeretnénk venni neki egy beavatkozást, amit elvégeztünk, akkor kattintsunk az 'Új beavatkozás' fülre.

Ha itt elkezdjük begépelni a keresett beavatkozást, akkor könnyen megtalálhatjuk.

Ha rákattintunk a beavatkozás nevére, akkor az alább látható felület jelenik meg. Itt a beavatkozáshoz jegyzetet is adhatunk, illetve megváltoztathatjuk a korábban beállított összeget is. Ha ezekkel elkészültünk, akkor egyszerűen kiválasztjuk a 'Kezelés hozzáadás' gombot.

 

Ha több beavatkozást végeztünk, akkor az előzőhöz hasonlóan elkezdhetjük begépelni a másik beavatkozás nevét. Ha felvettük az összes beavatkozást, akkor egyszerűen kattintsunk a 'Kezelés mentésére'.

Ha a mentés után észrevettük, hogy valamit elírtunk, akkor lehetőségünk van a beavatkozás szerkesztésére is. Ehhez a beavatkozás jobb alsó sarkában lévő 'Műveletek' pontra kell kattintanunk, és itt kiválasztani a 'Szerkesztést'.

Ha esetleg át szeretnénk írni az árat, vagy javítani szeretnénk a felvett jegyzeten, akkor kattintsunk a beavatkozás nevére, és lehetőségünk lesz ezeket megtenni.

Ha az egyik kezelést véletlenül vettük fel, akkor a beavatkozás ára melletti x-re kattintva törölni tudjuk.

Ha esetleg több kezelést végeztünk el, de egyet elfelejtettünk felvenni, akkor ezt is tudjuk a szerkesztésen belül pótolni. Itt is hasonlóan kell eljárnunk, mint a beavatkozások felvétele során: egyszerűen kezdjük el gépelni a beavatkozás nevét, és adjuk hozzá a többihez.
Ha elkészültünk a szerkesztéssel, akkor egyszerűen kattintsunk a 'Mentésre'.

A beavatkozások aktív EESZT kapcsolat esetén automatikusan továbbítódnak az EESZT felé. Ha esetleg szerkesztjük a felvett beavatkozásokat, akkor a módosításoknak megfelelően fognak frissülni az EESZT-nél is az adatok.