Az Anydesk alkalmazást használjuk ahhoz, hogy a Ön engedélyével, meghatározott ideig hozzáférjünk a számítógépéhez, a lehető leghatékonyabb segítségnyújtás érdekében. Ez a hozzáférés egyszeri, és Ön által bármikor megszakítható. Amíg a hozzáférés él, Ön és mi is tudunk gépelni és kattintani az Ön gépén.

Az alábbi linken lehet letölteni az ANYDESK programot a távoli vezérléshez. Ennek a futtatása után, az egyik kollégánk át tudja majd venni a számítógépe felett az irányítást.

 Kattintson ide a letöltésre (Windows gépre)

Kattintson ide a letöltésre (Mac gépre)

A Letöltések mappában keresse meg a letöltött fájlt, és kattintson rá. (Ez a mappa a Chrome böngészőben ez a jobb felső sarokban az x alatt található három pöttyre kattintva felülről az 5. sorban található, vagy egy felugró alsó sávban baloldalon.)

A megnyíló ablak bal felső részén található egy 'Ez a munkaállomás' felirat, alatta pedig egy 9jegyű kód. Ezt a kódot diktálja majd be nekünk telefonon. Ezután majd még egyszer rá fog kérdezni a program, hogy elfogadja-e a partnert. Kattintson az Elfogadásra, és már kész is :)