A Beállítások fület a felső sáv jobb oldalán találjuk.

Erre kattintva automatikusan az Árlista és Mezők oldal nyílik meg, de a baloldali függőleges sávban lehet választani a többi beállítási terület közül.

Az Árlista & Mezők fülön a páciens személyes és egészségügyi adatait, a kezelési árlistát, státusz mezőket és kezelési sablonokat tudod beállítani.

Az Általános beállításokban a rendelő adatait kell megadni, ez azért fontos, mert amikor receptet vagy beutalót állít ki a fiókból, akkor a fejlécbe innen kerülnek be az adatok. Ezen kívül még egy-két alapvető szoftverbeállítás található itt, valamint a recept nyomtatási beállításait is itt lehet kezelni.

Itt található a nyitva tartás beállítása is. Ahhoz, hogy a rendelő nyitvatartási idejét be tudd állítani, be kell kapcsolni, hogy látható lehessen a naptárban a nyitva tartás. Ezután tudjuk megadni a nyitvatartási időt, úgy, mint a naptárban az időpontok beállításánál. 

Az egyes orvosok beosztását máshol, a Beállítások --> Felhasználók menüponton belül, az egyes felhasználók profilján belül lehetséges beállítani.

Az Integrációk menüpontban az EESZT és a NEAK integrációt, illetve egyéb modulokat lehet hozzáadni. Ezek között vannak fizetős és ingyenes modulok is, erre figyelj, amikor hozzáadod őket a fiókodhoz!

A Felhasználók menüpontban a fiókhoz (és a rendelőhöz) tartozó dolgozók profiljait lehet finomhangolni. 

Az Előfizetés fülön lehetséges a bankkártyás előfizetést beállítani. Itt meg kell adni a bankkártya adatait a Bankkártya szerkesztése gombra kattintva. A csomagok összehasonlítása és előfizetés módosítás-ra kattintva lehet megtekinteni a csomagok árait és kiválasztani a nekünk megfelelőt. Ezen a felületen látszanak a fizetős moduljaink és a korábbi számláink is. Erről ebben a cikkben talál további információkat: Előfizetés bankkártyával, és csomagmódosítás.

Az EESZT és a NEAK integráció menüpontokban a két intézmény felé történő jelentés adatai találhatóak. Az EESZT menüpontban tudsz az orvosokhoz alapértelmezett szervezeti egységet beállítani, illetve mindenkinek egyesével ki lehet választani, mivel lép be az EESZT-be a Cloudenten keresztül. A NEAK integráción belül tudsz letölteni havi jelentést, itt kell megadnod az eJelentéshez használt adataidat, adatot másolhatsz a Tetfogból, valamint a NEAK kezelések listáját is bármikor megnézheted itt.

Az ÁSZF menüpontban az általános szerződési feltételeket tartalmazó dokumentumunkat találod.

A további menüpontokról a róluk szóló külön cikkekben találsz információt. A Naptár, Visszahívások, Kezelési tervek, Értesítések, Számlázás, SMS Kredit, Nyelvek menüpontok/funkciók a Plus csomagtól elérhetők.